avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... chirie grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

chirie grefier

Am o nelamurire, de ce un grefier temporar, cu studii medii are 600 euro chirie/luna in Bucuresti? Este asa mare chiria in capitala? Sau mai raman bani in mana grefierului dupa decontarea chiriei catre proprietar? De asemenea, nelamurire, se trece chiria in declaratia de avere sau nu?

Chiria unui grefier este egala cu chiria unui judecator?
Cel mai recent răspuns: ContSters376472 , utilizator 18:32, 20 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Pe acest forum incercam sa raspundem la problemele justitiabililor care sunt in impas.
Nu am inteles care este totusi problema dvs., sau este treaba cu capra vecinului?
problemele justiabililor? hai sa fim seriosi, domnule avocat, am postat intrebarea la titlul "Magistrati si admitere in magistratura"
Ce are capra cu nelamuririle mele?

@YSL multumesc
exista totusi intrebarea: o chirie in capitala se ridica la 450 euro maxim (ma insel cumva?); nu esti grefier in capitala sa te duci sa stai la o chirie de 600 euro, asa e?
deci tot raman bani in mana, ce nu sunt inregistrati in declaratia de avere

@procmarci
vedeti, domnule avocat, unde era "capra", venituri nedeclarate, pai e frumos?
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2015
ContSters376472, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri pentru corectarea crizei (plans de necaz, nu alta) me-alina me-alina se pare ca ramane batut in cuie masura guv. ( nici nu-mi vine sa scriu intreg de atata falsitate...) roman de a diminua salariile ... (vezi toată discuția)
Sng - meritã încercat !! zz-man zz-man Sng înseamnă ªcoala Naţională de Grefieri şi puteţi ajunge grefieri. Sunt unul care încearca an de an la INM - până acum fără succes. Anul ... (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)