avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi-a venit o citatie de la politie sa ma prezint la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi-a venit o citatie de la politie sa ma prezint la sectie.

Ce inseamna art 198 C.P.P si Art. 176 alin 1,lit.e din C.C.P,si art. 171 alin.2 si 3 C.P.P? vreau raspunsuri detaliate va rog,sa le inteleg.multumesc. daca nu pot sa ma prezint luni ce se intampla? Sambata gasesc pe cineva acolo?
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2017
Admin, administrator
am fost la politie sa vad ce este cu citatia aceea,iar la politie era o singura persoana care nu stia nimic,dupa care a dat un tel si m-ia zis sa trec peste doua zile, dar eu plec din tara,in concediu.
ce trebuie sa fac.
pot sa trec la vama?
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2012
dercos, utilizator
Din ceea ce ziceti nu cred ca veti avea probleme la vama.
Daca nu stia nimeni nimic.de.dvs. inseamna ca nu e ceva serios.
dar dar mi-a zis sa trec peste 2 zile sa dau o declaratie.
dupa ce dau declaratia mai pot sa plec?
Eu as zice ca puteti pleca daca este vorba de o infractiune minora.
in caz de furt,spre exemplu,nu cred ca ati avea probleme nici daca mergeti nici daca nu mergeti.
Conteaza foarte mult si infractiunea.
adica conteaza foarte mult infractiunea?
Deci pot sa plec?

Alte discuții în legătură

Citatie tribunal mita333 mita333 Buna seara,vin si eu cu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Sotia mea a lucrat intr-un hypermarket acum 2 ani pana a intrat in concediu maternal.In urma cu ... (vezi toată discuția)
Art.198 c.pr.pen Ana20o9 Ana20o9 Salut!Am si eu o problema voi incepe spunund ca este vorba de prietenul meu care lucreaza ca bodyguard la o firma din Bucuresti.S-a intamplat in urma cu mai ... (vezi toată discuția)
Martor in cauza privind tfu-sanctiuni prevazute de articolul 198c.pr.pen mirabeau mirabeau in urma cu o luna am primit o citatie de la politie ca trebuie sa ma prezint pe data de 18 iulie 2010 la ei in calitate de martor in cauza privind TFU..nefiind ... (vezi toată discuția)