avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... angajament plata restanta intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

angajament plata restanta intretinere

Buna seara!Locuiesc cu chirie si am intrat in ceva dificultati financiare astfel incat propietarul doreste sa eliberez apartamentul.Problema este ca am restanta la intretinere si nu o pot achita pana la eliberarea apartamentului si as dorii sa imi iau un angajament de plata fata de asociatia de locatari.As vrea sa stiu ce implica acest lucru ,adica daca ma afecteza pe mine intr-un fel in eventualitatea in care propietarul vinde apartamentul in timpul derularii angajamentului.Mai mentionez ca asta este solutia gasita de mine sa nu creez probleme si mai mare propietarului cu asociatia.
Presedintele poate sa va ceara buletinul, dar vi-l cere degeaba deoarece dv. nu aveti o relatie directa cu asociatia, ci cu proprietarul. Asociatia nu va poate da pe dv. in judecata, ci pe proprietar.
Acestuia, daca vrea sa vanda, ii trebuie o adeverinta de la asociatie ca are toate obligatiile catre aceasta achitate.

Relatia dv. directa este cu proprietarul. Acestuia ii puteti da datele de interes pentru el ca sa stie unde sa va contacteze dupa ce parasiti apartamentul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere (restante) la plata intretinerii in urma vanzarii unui apartament appolodor appolodor Buna ziua!As dori daca poate cineva sa -mi raspunda la urmatoare situatie.Am vandut un apartament in luna decembrie anul trecut. La vanzarea apartamentului ... (vezi toată discuția)
Esalonare datorii catre radet gabita1988 gabita1988 Buna ziua! Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc de 4 etaje, 2 scari , 30 apartamente, din Bucuresti, al carei asociatii de proprietari a acumulat ... (vezi toată discuția)
Ma poate da in judecata daca nu am facut succesiunea? simo2012 simo2012 am avut o mare problema..mama mea a murit anul acesta , casa este pe numele ei ..nu am facut succesiunea ..la intretinere sa acumulat datorii , vor sa ma dea ... (vezi toată discuția)