avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... extindere casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

extindere casa fara autorizatie

Buna seara!Casa in care locuim fiind foarte veche avea mari probleme cu structura acoperisului.L-am refacut,dar nu asa cum era ci oarecum modificat in vederea mansardarii.In plus fata de asta,lipita de vechea constructie am turnat o fundatie pe care sub acoperisul prelungit,pe structura de lemn am inchis spatiul rezultat.Executia lucrarii ,aproape in totalitate e realizata de mine personal,ajutat fiind doar cu munca necalificata.
Nu am nici o autorizatie pentru ce am facut si doresc sa stiu cat de tare am dat-o in bara si ce se mai poate face acum!
Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 23:36, 4 August 2012
Va trebuie autorizatie pentru extinderea facuta...riscati amenda sau demolarea....fie luati legatura cu un arhitect care se va ocupa de tot fie va duceti la primarie la serviciul urbanism si va descurcati singur..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Casa contruita la rosu -receptie 2008 sultan gina sultan gina Buna ziua, Am achizitionat un teren pe care exista o casa construita la rosu , cu receptia lucrarii facuta in 2008. Acoperisul trebuie inlocuit intrucat ... (vezi toată discuția)