avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de camera video dintr-un supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de camera video dintr-un supermarket

Buna ziua as vrea sa-mi spuneti ce patesc daca am fost prins intr-un supermarket luand o camera video in valoare de 900 lei..mentionez ca a venit politia la scurt timp si am dat declaratii .nu am antecedente .as vrea sa stiu daca se pedepseste cu amenda sau inchisoare
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:09, 5 August 2012
In urma evenimentului ati recunoscut fapta?
Produsul sustras a fost restituit unitatii care il comercializa?
Avand in vedere ca prejudiciul a fost recuperat,ca nu detineti antecedente,exista posibilitatea sa se aplice amenda
In viitor incercati sa nu repetati fapta !
Furtul calificat se pedepseste cu inchisoarea de la 3-15 ani. Dozarea pedepsei poate fi in functie de modul savarsirii furtului,valoarea bunului, antecedentele personale si alte aspecte.
Puteti obtine o pedeapsa intre 2-3 ani , cu suspedare- asta daca nu aveti antecedente , nu mai sunteti cercetat sau nu ati mai fost cercetat in alta cauza penala avand ca obiect furtul/furtul calificat.Va recomand sa va angajati un aparator ales pentru ca actele procedurale si procesuale sa fie respectate de organele de cercetare si urmarire penala si pe cale de consecinta sa obtineti o pedeapsa orientata catre minimul special prevazut de lege.
Succes!
Este greu de spus in cazul dvs.
Ar putea sa va fie de mare ajutor daca va angajati avocat deoarece ati putea avea noroc sa primiti doar o amenda administrativa ceea ce insa este greu de obtinut.
Aveti insa sanse la o pedeapsa cu inchisoare cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Furt supermarket emiliades emiliades am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o ... (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor adriant adriant Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)