avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal mai mare de 84 de zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal mai mare de 84 de zile

Buna ziua,

Doresc sa iau concediu prenatal maxim posibil, 84 de zile si sa las pentru postnatal fix 42 zile cat e obligatoriu. Va rog sa imi spuneti ce se intampla cu indemnizatia daca nasterea are loc mai tarziu si raman mai putin de 42 zile pentru postnatal?
Exista alte consecinte?

Multumesc frumos,
Andreea I
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 15:38, 7 August 2012
Riscati sa nu beneficiati de indemnizatie crestere copil. Actionati prudent pentru ca este conditie obligatorie pentru dobandirea acestui drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de sarcina si lauzie thea_ghi thea_ghi Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti de la cate saptamani de sarcina se poate intra in concendiu prenatal conform legislatiei in vigoare. Conform ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea situatie: sunt in ccc si tocmai am ... Andreea GL Andreea GL Buna seara, Am urmatoarea situatie: sunt in CCC si tocmai am aflat ca sunt din nou insarcinata. In luna iulie ar trebui sa incep lucrul, primul copil ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Maryland Maryland Concediu de maternitate are un numar fix de zile (126)? Sau poate fi micsorat? Exemplu: pana la nastere am avut 51 zile prenatal; concediul postnatal(lauzie) ... (vezi toată discuția)