avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Retragere cerere înregistrare marcã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Retragere cerere înregistrare marcã

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de o marca nationala. Am facut cerere de inregistrare insa acum doresc ca retrag cererea si sa nu mai inregistrez marca. Cererea de inregistrare a fost publicata in BOPI. Ce pot face acum ca sa retrag cererea? multumesc
Cel mai recent răspuns: monik , utilizator 11:26, 20 August 2012
multumesc mult, am lecturat pasajul mai demult, insa nu scrie exact daca cererea de renuntare se publica in bopi sau cum afli ca cineva renunta la o marca..aveti idee despre procedura? multumesc mult :)
Se publica daca a fost publicata cererea:

Art. 26. - Solicitantul poate, in orice moment, sa-si retraga cererea de inregistrare a marcii sau sa-si limiteze lista de produse sau de servicii. Când marca a fost deja publicata, retragerea sau limitarea se publica in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala.

[ link extern ]
aveti 2 posibilitati:
-daca nu ati platit taxa de examinare, nu o mai platiti;
-faceti o cerere de retragere care va fi publicata in BOPI (buletinul oficial de proprietate industriala sectiunea marci)- OSIM va lua act de retragere. cererea de retragere poate fi facuta oricand.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2012
,
multumesc frumos!!! in acest caz, va aparea publicat pe siteul OSIM ca s.a retras cererea?
da- OSIM publica mentiunea de retragerii cererii in BOPI

Alte discuții în legătură

Opozitie/decizie inregistrare marca bubu.g bubu.g Impotriva unei decizii de inregistrare a marcii nu se face opozitie?se face contestatie? (vezi toată discuția)
Un avocat poate reprezenta persoana juridica in relatia cu o.s.i.m. pentru inregistrarea unei marci? herculeroco herculeroco un avocat cu delegatie avocatiala poate reprezenta o persoana juridica romana la OSIM pentru inregistrarea unei marci sau este nevoie de un consilier in ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei marci la osim roxanar roxanar a facut cineva o inscriere de acest fel la OSIM? mi-am scos de pe site-ul oficial cam toata documentatia, dar am vazut ca e destul de mult de lucru... daca a ... (vezi toată discuția)