Doresc sa depun la CSM plangere impotriva judecatoarei care a instrumentat cazul meu. Stiu adresa CSM dar retin ca undeva am citit ca la petitiile ce se trimit privind activitatea unui judecator ar trebui mentionat pe plic in atentia unei anumite comisii, nu mai gasesc acum pe site CSM acest lucru, ma puteti ajuta in sensul asta? Va multumesc!
inspectia judiciara......dar sa nu va faceti iluzii ca csm se va baga peste decizia judecatorului.acesta din urma este suveran cu privire la ceea ce dispune conform constitutiei si legea orgaanizarii.
csm verifica doar daca si-a indeplinit corect datoriile de serviciu.
nu va imaginati ca faceti plangere la csm si csm-ul va dispune alta solutie in dosarul dvs.
aveti caile de atac prevazute de procedura civila la indemana.
Cat timp este deschisa calea apelului sau recursului, CSM-ul nu se implica.Nu o sa se implice nici la finalizarea procesului si o sa va raspunda ca o hotarare, chiar daca e gresita, trebuie respectata, fie ca va convine ori nu. Asta e realitatea ......
Petitie la csm
Martonze
Am citit pe site-ul CSM abaterile care pot face obiectul reclamatiilor la Inspectia Judiciara.
Concluzia este ca hotararile care sfideaza probele, care sunt ... (vezi toată discuția)