avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara

am si eu o ? la o complicitate de furt care sa intamplat acum 3 luni nu a venit nimik acasa prejudiciul a fost achitat mai poate veni acasa ceva amenda ca asa am vb cu cei de la politie ca ne va veni o amenda administrativa dar nu a venit nimik si as mai vrea sa ? unde pot afla daca sunt urmarit penal la parchet sau tribunal tinand cont ca sunt aproape 3 luni pe 11 se implinesc 3 ca mam interesat de recrutare la armata si a spus ca daca am ceva in cazier gata cu armata si daca am decizie ca nu sunt urmarit penal e ok.
Ast rsp va rog frumos tututor celor care imi rsp si celorlalti utilizatori ai siteului Buna seara tuturor!!!=D>
Cel mai recent răspuns: alexbz , utilizator 19:47, 8 August 2012
Cercetarile penale pot dura si mai mult de un an, iar eventuala amenda vine de la parchet si nu de la politie. in aceasta faza dosarul e secret asa ca prea multe informatii nu vei obtine, in cazul in care ar fi in faza de judecata se poate verifica pe portal.just.ro
multumesc frumos:D
chestia e ca mam uitat pe siteu acela dar nu am gasit nimic cu spargere de locuinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar alexbz alexbz Cat poate sa tina politia dosarul pana sa il trmita mai departe la parchet daca pagubitu nu si-a retras plangerea si si-a recuperat prejudiciu cerut pentru ... (vezi toată discuția)
Parchet alexbz alexbz am si eu o ? sunt chemat la parchet miercuri intr-un caz de furt din care eu sunt complice ce mi se poate intampla la parchet ca sunt foarte ingrijorat ast ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa alexbz alexbz am si eu o ? daca am in cazier trecut complicitate la furt cat ramane in acesta. De la politie ne-a zis ca 6 luni dupa aceea se sterge din acesta ast ... (vezi toată discuția)