avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamarea corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamarea corporala

IN URMA CU 2 ANI AM FOST AGRESAT DE UN GRUP DE PERSOANE (6-8).IN URMA ACESTEI AGRESIUNI AM FOST DIAGNOSTICAT CU PERFORATIE MINIMA DE TIMPAN DUPA O SPITALIZARE DE 8 ZILE.MI SA ELIBERAT CERTIFICAT MEDICO-LEGAL CU 25-30 ZILE INGRIJIRI MEDICALE DACA NU SURVIN COMPLICATII. DIN ACEST GRUP AM RECUNOSCUT 2 PERSOANE.UNA DINTRE PERSOANE A FOST SCOASA DE SUB URMARIRE PENALA SI A RAMAS DECAT UNA. DECI DIN ACEST GRUP RESTUL AU FOST TRECUTI CA MARTORI IMPOTRIVA MEA SI UNUL SINGUR A LUAT VINA ASUPRA LUI.FAC PRECIZAREA CA AU FOST DE FATA 2 COLEGI DE SERVICIU CARE SUNT SI EI MARTORI IN ACEST DOSAR.ACESTIA DIN URMA NEFIIND AUDIATI DECAT LA SECTIA DE POLITIE.PROCESUL ESTE PE ROL.PERSOANA CARE A FOST SCOASA DE SUB URMARIRE PENALA ARE CAZIER SI DUPA PAREREA MEA LA INFLUENTA NEPOTULUI ACESTEI PERSOANE CARE ESTE DEFAPT SOFER IN CADRUL JUDECATORIEI CALARASI DESERVIND CHIAR PRESEDINTELE JUDECATORIEI.VA ROG INSISTENT DATI-MI SI MIE NISTE LAMURIRI PENTRU CA EU VREAU SA TRAG LA RASPUNDERE TOT GRUPUL.DOSARUL SE JUDECA LA JUDECATORIA CALARASI.
Plangerea trebuia facuta in termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.10 cod procedura penala bgvl bgvl In situatia in care sesizez parchetul prin plangere sau denunt despre comiterea unei infractiuni de catre o persoana, aceasta infractiune fiind prescrisa, ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente geogxg88 geogxg88 In data de 12.08.2012 am fost lovit cu o sticla in cap provocandu-mi leziuni ce au necesitat 7-8 zile ingrijiri medicale. D-nul procuror a analizat dosarul si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la parchet !!! ion-alin ion-alin Am calitatea de reclamant intr-un dosar penal pe art .193 c.p. aflat pe rolul Parchetului . A dost data o ordonanta de scoatere de sub urmarire penala a ... (vezi toată discuția)