avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită returnarea executarii
Discuție deschisă în Executare silită

returnarea executarii

daca o persoana este mandatata sa solicite o executare silita in numele altcuiva, executare care s-a produs in 2010 ,banii s-au virat mandantului ,iar acum se solicita de catre partea executata sa se intoarca executarea datorita anularii actelor de executare intocmite eronat, de executorul judecatoresc. care este raspunderea in aceasta actiune a mandatarului.Mentionez ca mandantul are actualmente o cetatenie straina.Poate fi tras la raspundere mandatarul cu bunurile sale? deasemeni mentionez ca titlul executoriu nu este desfiintat fiind irevocabil si se mai poate solicita inca o data executarea silita pentru reglementarea actelor defectuos intocmite de catre exec.jud.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:36, 9 August 2012
Mandatarul nu poate fi facut responsabil sau tras la raspundere pentru ca executorul judecatoresc nu a respectat procedura de intocmire acte de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura avocat monatedys monatedys in situatia unui proces pe fond in urma caruia s-au anulat actele de executare silita pentru o creanta cistigata dupa 10 ani de procese printr-o ... (vezi toată discuția)
Executare silita -revocare procura atinas atinas Buna ziua. As dori un raspuns la urmatoarea speta: In 2007 cf lg 290/2003 prefectura emite decizie de acordare despagubiri intr-un anumit cuantum pentru doi ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarari judecatoresti lazaricaeduard lazaricaeduard Buna ziua, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii ! Am fost executat silit de o banca si am facut contestie la executare. La Judecatorie mi s-a admis ... (vezi toată discuția)