avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am uitat sa inregistrez o factura in declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am uitat sa inregistrez o factura in declaratia 394

Buna ziua,

Sunt noua pe site-ul dvs, insa de cand va citesc am invatat foarte multe, fiind la inceput de drum. Va multumesc pentru ca ne tineti mereu la curent cu schimbarile legislative, fiscale s.a.

De 3 luni incerc sa tin contabilitatea in propria firma pentru a mai economisi niste banuti si pentru a invata cat mai multe, dat fiind faptul ca am terminat ASE-ul.

Problema mea este ca am depus, pentru prima oara, in luna iulie declaratia 394. In luna Mai am achizitionat o masina de la o persoana fizica si am platit anumite dari la stat pentru care am factura. Aceste facturi impreuna cu actele masinii le aveam puse intr-un alt dosar, dosar de care am uitat complet. Am completat declaratia 394 cu toate facturile produselor achizitionate si vandute, insa de factura primita de la RAR la inregistrarea masinii am uitat.

Ce pot face in aceasta situatie?

Va multumesc pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: Andreea_Ius , utilizator 16:14, 9 August 2012
Multumesc!:dance3:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa modific d100 pe iunie ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie sa modific D100 pe iunie cu impozitul micro declarata deja pana pe 15.07....Ce pot face...e tarziu sa modific declaratia 100 prin ... (vezi toată discuția)
Facturi aduse cu intarziere OanaLH OanaLH Am urmatoarea problema: in cursul zilei de astazi un angajat mi-a adus o factura de furnizor din luna decembrie si una de client in toate cele trei exemplare. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare vanzare cu bon fiscal dupa 6 luni? paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Am descoperit ca in luna iunie 2012 patronul a vandut intr-o zi bunuri prin casa de marcat in valoare de 5500 ron. Nu mi-a ... (vezi toată discuția)