avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii spor vechime in munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

spor vechime in munca

buna ziua
lucrez la o asociatie de proprietari , unde am urmatoarea situatie: o persoana ingrijitor scari cu contract de munca pe per. nedeterminata din 2004 si in contract nu are stipulat sporuri de vechime sau de alta natura.
dansa doreste sa primeasca spor de vechime in munca de 10% dar nu stiu daca suntem obligati sa-l acordam daca nu este stipulat in contract si daca da cum procedez?care este cadrul legislativ?
ms:-/
Cel mai recent răspuns: neva1979 , utilizator 21:55, 26 August 2012
Acordarea sporului de vechime nu este obligatoriu decat daca el este prevazut in CCM aplicabil unitatii sau in Regulamentul intern al unitatii.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna Ziua ! Unde anume este stipulata obligativitatea angajatorului de a acorda un spor de vechime, fie el si nediferentiat, inclus in salariu ? ( chestiune ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime trebuie acordat conform legii BG BG Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca sporul de vechime trebuie acordat obligatoriu conform legii! Care este actul nomativ care stipuleaza acest lucru si ... (vezi toată discuția)
Spor vechime ContSters24622 ContSters24622 Buna ziua, am o intrebare la o societate comercial srl care are 17 angajati si nu exista decat regulament de ordine interioara si nu este stipulat acordarea ... (vezi toată discuția)