avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate RATB
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

RATB

As avea cateva intrebari in ceea ce priveste ce pot face controlorii RATB in cazul refuzi sa prezinti legitimatia de calatorie?Daca refuzi sa prezinti legitimatia si sa cobori la prima statie daca nu ai bilet te pot impiedica?
Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
ContSters255612, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:28, 9 August 2012
Sunt indreptatiti sa considere ca circulati fara bilet valabil de calatorie si sa va aplice sanctiune contraventionala. A se vedea in acest sens hotararea nr. 156 din 2001 a C.G.M.B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb iceee iceee Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu lamurirea unui conflict cu Ratb. M-am urcat intr-un mijloc de transport al ratb si nu am validat cardul. O echipa ... (vezi toată discuția)
Contraventie r.a.t.b lucicasweis lucicasweis Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: fiul meu a circulat pe linia autobuzului 178 la data de 20.10.2013, calatorind cu un ... (vezi toată discuția)
Abuz politia comunitara in autobuz ratb mastero mastero Buna ziua, Astazi in drum spre servici, (undeva intr-o comuna din jud. Ilfov), odata ce am urcat intr-un autobuz (linie pre-oraseneasca), un politist ... (vezi toată discuția)