avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare

ce se va intampla cu dosarele aflate acum pe rolul instantei ma refer la dosarele recuperere taxa de prima inmatriculare,vom continua in instanta sau pur si simplu vom merge cu chitanta si ne vom lua banii de la finante?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:04, 11 August 2012
Este necesara pronuntarea instantei de judecata. Cu sentinta legalizata veti depune o cerere catre organul fiscal pentru restituirea taxei.
stiu ce spuneti,am peste 100 dosare pe rol, la instanta de fond,dar problema se pune altfel...daca se da o OUG in care oamenii pot sa mearga cu chitanta sa si ridice banii, ce se va intampla cu dosarele aflate pe rol la tribunal si cu termen in 2013 pt recurs?
Daca se da ... Probabil se va reglementa si ceea ce spuneti dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Legalizarea unei hotarari judecatoresti Luana82 Luana82 Buna ziua! Am angajat un avocat pentru procesul de recuperare al taxei auto. Am castigat, iar hotararea i-a fost trimisa avocatului acum o luna de zile. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare doru6 doru6 Mama a cumparat masina in mai 2007 si ar vrea sa dea statul in judecata pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare. Nu stim insa cum sa procedam. Am ... (vezi toată discuția)