avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Scoaterea din spatiul locativ
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Scoaterea din spatiul locativ

Cum poti poti anula, luarea in spatiu a unei persoane, dupa o relatie de concubinaj, in conditiile in care persoana respectiva nu are o proprietate personala si nici perspectiva de a-si schimba domiciliul?
Cel mai recent răspuns: Nelly37 , utilizator 09:57, 13 August 2012
Daca nu este ilegal sa-l primeasca in locuinta, m-am mai linistit putin. Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu pitigoii pitigoii Buna ziua. As avea o intrebare. Daca iau o matusa in spatiu (persoana urmand astfel sa aiba domiciliul meu pe buletin pe viata) va decurge vreun drept pt ... (vezi toată discuția)
Evacuare fost sot -ajutor voinea75 voinea75 Fostul sot a parasit domiciliul in sept 2010, solicitand sotiei sa-i dea bani de chirie ca sa o lase in pace. Sotul este violent. Terorizeaza copilul.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu mih_v mih_v Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu ... (vezi toată discuția)