avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum pot rezolva cu recuperatori de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot rezolva cu recuperatori de credit

Salutare ! Am luat un credit de la banca in urma cu vre-o 6 ani si in urma cu 3 ani mi-am pierdut locul de munca , iar timp de vreo 6 luni nu am lucrat nicaieri dupa care m-am reangajat unde lucrasem si inainte dar cu salariul din perioada de la inceputul creditului , vreau sa zic ca in timp de 6 luni cat am stat acasa sau strans datorii foarte mari si nu am reusit sa le mai achit pe toate in conditia care salariul este foarte mic si abia daca ajunge pentru hrana zilnica , dupa toata aceassta perioada banca unde aveam creditul de cca : 10.000 lei si am platit cam 3,6 ani cate 300 lei/ lunar , le-au pasat firmei de recuperare dosarul sau creditul meu si acum m-am tezit cu hartie acasa in care ma anunta ca am de plata cca 13.000 lei in cazul in care eu am platit bancii , cred eu , mai mult de jumatate din ce am luat eu de la ei, am sunat la firma de recuperari si mi-a spus ca daca vreau sa rezolvam amiabil trebuie sa platesc luna asta in prima faza 10% din valoarea care o am catre ei dupa care fixam o rata lunara la care eu le-am spus ca oricat as vrea eu nu am cu sa fac aceasta plata eu avand 2 copii si o casa de intretinut , dupa care persoana respectiva zice ca daca nu se va face aceasta plata se va ajunge la executor si poate sami ia din casa bunuri sau chiar sa ajunga sa-mi ia casa , vreau sa intreb daca poate sa ma atace cu casa si asa mica si primita de la parinti si da e intradevar pe numele meu si al sotiei. Vreau sa zic ca intentia mea e sa sting datoria catre ei dar mi-se pare suma datorata cam mare si conditiile de stingere a datoriilo cam aspre . Multumesc anticipat ! :(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:27, 11 August 2012
Ati ajuns la suma asta de plata pt ca pe perioada pe care nu ati platit, ati acumulat penalitati mari.
Incercati sa ajungeti la o intelegere privind si suma datorata ( puteti negocia si in aceasta privinta)si esalonarea datoriei pt ca au dreptate, se poate ajunge si la vanzarea casei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepere executare silita blecota blecota Buna ziua, in 2007 am facut un card de credit la o banca fiind incantat de cele spuse de catre agentul respectiv la acea vreme. De platit am platit rate la ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - dosar executare ayleena ayleena Buna ziua, In 2007 am facut un credit pentru nevoi personale. Vreo doi ani nu am mai platit ratele (nu a fost rea vointa), si dosarul meu a fost dat unui ... (vezi toată discuția)