avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda pe internet

M-ar interesa sa aflu care este pedeapsa pe care o risca cel cae comite frauda pe Internet, gen golire de conturi s.a. si eventual cum se poate reduce pedeapsa catre minim. De asemenea m-ar interesa si pedeapsa pe care o risca complicii acestora.
Nu am gasit nicaieri un raspuns la aceasta intrebare.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:05, 5 Mai 2005
Anonimus, ma bucur ca te descurci, dar vezi sa nu o incurci.
Ca ai tot ce spui, daca ai , nu poat sa-ti spun decat -retragete cat nu e prea tarziu- altfel o sa cazi, mai devreme sau mai tarziu.
Tot te toarna un " pretin".
Da ce ai ciuda ca ala face bani si tu te freci in fund?
Eu ti-am dat un sfat. Tu poti sa-l urmezi sau nu. eu nu am ciuda pe nimeni, atat timp cat nu ia de la mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date confidentiale adriantemax adriantemax Buna ziua, Un programator sedus de o secretara de la noi care are firma, i-a trimis acesteia si inca unei secretare parolele de la conturile noastre unde ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti?? ce pot paiti acesti trei tineri in cel mai bun caz, si ce pot pati in cel mai rau ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal si infractiunile informatice system39 system39 Prevenirea criminalitatii informatice. Buna ziua. La fel ca si alta persoana de pe acest forum ma aflu in postura de a avea un proces pe rol cu privire ... (vezi toată discuția)