contsters87229171 
	    	Utilizator

contsters87229171 
	    	Utilizator	    

Poate sa imi spuna cineva daca exista o prevedere legala expresa care sa reglementeze situatia reabilitarii in cazul condamnarilor succesive, cu eliberare conditionata? Sau cel putin care sa reglementeze faptul ca termenul curge de cand a fost executata ultima pedeapsa?
Despre faptul ca termenul se calculeaza raportat la pedeapsa cea mai grea, tot in cazul condamnarilor succesive stii sa fie vreo reglementare expresa? Eu nu am gasit nimic.
Merci mult.
 vicsn 
	    	Utilizator

vicsn 
	    	Utilizator	    

vicsn, utilizator
 vicsn, utilizator 	
			~ final discuție ~
 vicsn	                   

E vorba de RIL inaintat de Laura Codruta Kovesi, Procurorul General al Romaniei, care a promovat recurs in interesul legii in vederea stabilirii pedepsei ce ... (vezi toată discuția)
	                    vicsn	                   

E vorba de RIL inaintat de Laura Codruta Kovesi, Procurorul General al Romaniei, care a promovat recurs in interesul legii in vederea stabilirii pedepsei ce ... (vezi toată discuția)

MiuDorina	                   

Buna ziua ,sotul meu a fost condamnat la 10 ani plus un spor de 3 ani ,reesit din cumul de pedepse,a executat 10 si eliberat conditionat in 2007 cu trei ani ... (vezi toată discuția)
	                    MiuDorina	                   

Buna ziua ,sotul meu a fost condamnat la 10 ani plus un spor de 3 ani ,reesit din cumul de pedepse,a executat 10 si eliberat conditionat in 2007 cu trei ani ... (vezi toată discuția)

astridamel	                   

in privinta reabilitarii judecatoresti, pedeapsa cu inchisoarea se considera a fi executata  de la eliberarea conditionata sau de la momentul cand se termina , ... (vezi toată discuția)
	                    astridamel	                   

in privinta reabilitarii judecatoresti, pedeapsa cu inchisoarea se considera a fi executata  de la eliberarea conditionata sau de la momentul cand se termina , ... (vezi toată discuția)