Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

negrila_ilie 
	    	Utilizator

negrila_ilie 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 elenascurt	                   

Sunt o persoana fizica neautorizata care am o suprafata de teren arabil , dupa care am predat la FNC o cantitate de porumb boabe. Am constatat ca mi-au retinut ... (vezi toată discuția)
	                    elenascurt	                   

Sunt o persoana fizica neautorizata care am o suprafata de teren arabil , dupa care am predat la FNC o cantitate de porumb boabe. Am constatat ca mi-au retinut ... (vezi toată discuția)

stelach	                   

Buna ziua, 
un pensionar, care este inregistrat ca persoana fizica autorizata, ce obligatii fiscale are,are obligatia incheierii unui contract de asigurari de ... (vezi toată discuția)
	                    stelach	                   

Buna ziua, 
un pensionar, care este inregistrat ca persoana fizica autorizata, ce obligatii fiscale are,are obligatia incheierii unui contract de asigurari de ... (vezi toată discuția)

Hortopan Sorin	                   

Sunt pensionar și plătesc CASS-ul de 5,5% reținut la drepturile de pensie ce depășesc suma de 740 lei. 
Sunt angajat cu conventie civila la 4 ... (vezi toată discuția)
	                    Hortopan Sorin	                   

Sunt pensionar și plătesc CASS-ul de 5,5% reținut la drepturile de pensie ce depășesc suma de 740 lei. 
Sunt angajat cu conventie civila la 4 ... (vezi toată discuția)