Vreau sa inchid PFA traducator. Problema mea este ca nu mi-am ridicat registrul unic de control pentru ca nu am avut incasari. In principiu trebuie sa platesc amenda ca sa il ridic.Trebuie sa imi iau intai registrul unic de control inainte sa inchid PFA? Imi face cineva control daca nu am avut nici o incasare pe PFA? Risc vreo amenda daca nu imi iau acel registru inainte de inchiderea PFA?
Multumesc
Registrul unic de cotrol nu are nici o legatura cu incasarile. Mie nu mi l-a cerut nimeni pana acum (si sunt ani de zile si multe controale de la fisc intre timp).
Nu cred ca se intampla nimic, dar mai bine astepti un raspuns de la cineva care cunoaste mai bine problema ...
Bafta!
Faceti demersurile privin inchiderea P.F.A. fara sa mai achizitionati registrul unic de control. Avand in vedere ca nu ati desfasurat activitate, chiar daca vine un control, nu cred ca vor fi repercusiuni care sa va destabilizeze.
Cel mai probabil, nu va veni un control. In fond, si fiscul isi "rentabilizeaza" controalele. De la dvs., chiar si daca va amendeaza, n-ar scoate nici salariile inspectorilor.
Ruc - pfa
kosminus
sa va explic in cateva cuvinte :
Am depus cere de radiere pfa, la orc, si acum trebuie sa merg la finante , cu toata documentatia.
Mi-au si trimis ... (vezi toată discuția)