avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme firma care se ocupa obtinere de fonduri ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme firma care se ocupa obtinere de fonduri europene

buna ziua

as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema:

in urma cu un an si jumatate am incheiat un contrat cu o societate care se ocupa cu proiecte pt atragerea de fonduri europene, insa nici pana la aceasta data nu s-a intreprins nimic in acest sens - proiectul nu a fost elaborat, nu a fost depus.
mentionez ca eu am achitat suma necesara si ca in contract este prevazut faptul ca, in cazul in care proiectul este depus si respins mi se restituie suma platita, mai putin tva.

problema este ca nicaieri in contract nu apare un termen limita pentru depunerea contractului.

ce pot sa fac in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 12:44, 13 August 2012
Ar trebui sa dati acel contract pentru studiu unui avocat, care sa il analizeze si sa vada in ce conditii se poate obtine rezilierea contractului. Daca cealalata parte nu si-a indeplinit in mod culpabil obigatiile contractuale, dvs puteti proceda la rezilierea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student la economie - ajutor cu o speta pe dret comercial irina-cucos irina-cucos Buna seara. Am o rugaminte, sunt studenta si printre examenele la management si economie am si unu de drept comercial. Tema pt examen este: de gasit o speta ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba arhitectul? BlaKy BlaKy Buna ziua, Am un proiect in faza de studiu de fezabilitate si doresc sa schimb arhitectul pentru faza de proiect tehnic si detalii de executie. Se poate acest ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cerere de finantare fara contract cristi22 cristi22 Buna ziua, as avea si eu o intrebare. Am depus (in numele unei societati comerciale) un proiect pe fonduri europene fara sa semnez un contract cu beneficiarul ... (vezi toată discuția)