avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la indemnizatia pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la indemnizatia pt cresterea copilului

buna,am si eu o intrebare:de 5ani lucrez in Italia cu contract de munca dar doar sezonier(4-5 luni pe an).As dori sa aflu daca am dreptul la indemnizatie pt cresterea copilului in aceste conditii,sau ce conditii se pun in aceste situatii pt a beneficia de acest drept?
Cel mai recent răspuns: denissiioana , utilizator 11:02, 30 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Incepand cu 1 ian 2009 cuantumul e 85% din venitul net, dar nu mai putin de 600 si nici mai mult de 4000 de lei.
:">bine dar dat fiind faptul ca lucrez in alt tara,ma ajuta sau trbuie sa inchei un contract de asigurare individual?as primi indemnizatie in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil deliasindia deliasindia BUNA SEARA, AM O INTREBARE: DACA LUCREZ CU CARTE DE MUNCA IN DOUA LOCURI (PRIVAT SI STAT) SI VOI AVEA 12 LUNI COTIZATE INAINTE DE NASTEREA COPILULUI LA ... (vezi toată discuția)
Indemnizati pt. crestewrea copilulu andreea1824 andreea1824 pot beneficia de indemnizatie pt. cresterea copilului,daca eu lucrez de 1 an si jumatate cu contract de munca cu 2 ore? Va multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate Ioana28 Ioana28 Buna seara! As avea o nelemurire cu privire la aceasta \"lege a mamelor\"...am inteles ca indemnizatia se poate stabili, de la 1.ian.2009, ca fiind 85% din ... (vezi toată discuția)