avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie termopane
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie termopane

buna ziua
pe data de 21.06. 2012 mi s-au montat geamuri termopan pentru inchiderea balconului de catre o firma cu acest obiect de activitate. inchiderea balconului s-a facut conform programului de reabilitare termica. am platit 935 ron pentru a mi se face doua mici modificari tamplariei pvc. montajul a fost facut defectuos, mi s-a taiat cu flexul din tamplaria pvc, tocaria nu este bine imbinata, bate vantul si ploua prin ea,unul dintre geamuri a cazut efectiv pe mine cand am incercat sa-l deschid.nu mi s-a eliberat fisa de garantie de la firma respectiva , nu au vrut sa incheie contract; tot ce mi-au dat este o chitanta.am apelat la opc fiindca cei de la firma n-au vrut sa repare nimic. ieri au venit reprezentantul firmei cu cineva de la opc care desi a vazut defectiunile nu facea altceva decat sa-i dea dreptate reprezentantului firmei, desi spunea incontinuu ca el nu se pricepe la termopane.am filmat tot. ce pot face? .va rog sa ma ajutati daca puteti. eu cred ca ''reprezentantul'' opc ori nu era de la opc ori este platit de firma sa nu se bage.

[Editat - pe forum nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Marți, 14 August 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 17:25, 14 August 2012
Daca aveti informatii ca s-ar fi comis fapte de coruptie de ce nu sesizati organele in drept?
daca cineva va da dreptate e bun, daca nu e corupt sau rauvoitor. Ce usor e sa arunci cu noroi in oameni. La cat de multe se pricepe romanul nostru, nu stiu de ce ne mai trebuie institutii. Romanul le stie pe toate. Institutiile sunt corupte. El se pricepe si la termopane si la OPC si legislatie ...
am contactat ANPC. mi s-a spus ca le trebuie numele celui care a venit de la opc .le-am spus ca nu si-a dat numele( fiindca chiar nu si-a dat numele).mi s-a raspuns ca nu au ce sa faca in cazul asta. in plus atunci cand iti ploua plrin tamplaria pvc si ti se fac balti in balcon si geamurile pica pe tine nu trebuie sa fii savant ca sa-ti dai seama ca ceva e in neregula
Asteptati raspunsul oficial de la ANPC care trebuie sa vina in maxim 30 de zile de la data depunerii cererii. In cazul in care raspunsul nu va convine contactati forumurile superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica obligativitate schimbare profile pvc cu altele impuse de primarie amadeusm amadeusm Cf. legii 10/1995 si a primariei sec 3 in reabilitarea termica se poate impune schimbarea tamplariei pvc existente cu alta? Sunt obligat sau pot pastra pe cea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica - modificare termopane balcon alsammud alsammud Buna seara, S-a inceput reabilitarea termica a blocului in care locuiesc. Din ce am auzit, costul este suportat integral de primarie. Atunci cand cei care ... (vezi toată discuția)