avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sechestru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sechestru

daca mi se pune sechestru pe bunurile personale si am si o firma pe numele meu poate pune sechestru si pe bunurile firmei , specific eu personal sunt dator nu firma
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 12:41, 16 August 2012
Tocmai aceasta este esenta, sa nu puteti intraina partile sociale. Daca se instituie sechestru asupra partilor sociale pe care le detineti, nu puteti cesiona aceste parti sociale, nu le puteti vinde.
eu ma refeream nici sa cedezi firma gratis la atu nu se poate
nu pentru ca acel sechestru se inscrie in registrul comertului iar la cedarea PS oneros/gratuit va trebui sa respectati formalitatile de inscriere in registru iar ei vor refuza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - posibilitate poprire conturi firma pentru datoriile persoanei fizice Mihai15_78 Mihai15_78 Vreau sa stiu si eu daca pe persoana fizică am primit executare silită si daca pe urmă am deschis o firmă si daca o sa imi faca oprire si pe firmă? (vezi toată discuția)
Societati comercilae lili_khanem lili_khanem bunuri imobile aduse aport la capitalul social (vezi toată discuția)
Debite societate clauaime clauaime Buna ziua, am o societate cu activitate in constructii, care nu are activitate de 2 ani. Ultimul bilant rezulta ca nu am nici o datorie si totusi am primit ... (vezi toată discuția)