avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vanzare auto firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vanzare auto firma

am incetat activitatea firmei (comert) si am cumparat doua masini din firma unde sunt administrator si asociat. firma este activa si nu are datorii la buget doar la o firma veche de 4 ani am comis o ilegalitate? daca asociatul meu nu recunoaste ca l-am instiintat desi am proba ?
Cel mai recent răspuns: juristro , utilizator 19:29, 14 August 2012
Daca va mai pot fi de folos cu ceva scrieti-mi poate un sfat sau o opinie in plus conteaza....pt ca totul in lume sa fie legal, asa cum se doreste, trebuie sa facem acte reale si clare in baza legislatoiei in viguare,iar legea S.C. e clara si o puteti citi pe net sau cumpara de la librarii iar statutul S.C. si actele constitutive se respecta....cel putin in Romania....:)
Ultima modificare: Marți, 14 August 2012
juristro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate functionare societate 4 ani fara ca un actionar 50% sa semneze macar un act? + cedare actiuni avramignat avramignat Buna ziua, Societate comerciala cu 2 asociati 50-50 si 4 administratori. Eu si asociat si aministrator in firma. De 4 ani nu am mai avut nici o legatura cu ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala PetcuLuisa PetcuLuisa Buna ziua am si eu o situatie la care nu stiu cum sa procedez! Societate comerciala - 2 asociati; unul dintre ei a cumparat o casa pe banii societatii, ... (vezi toată discuția)
Drept decizii srl amaliaj amaliaj Buna ziua, Un SRL cu 2 actionari 75%(nu este angajat) respectiv 25%(angajat al firmei). In actul constitutiv este mentionat faptul: - ca actionarului cu ... (vezi toată discuția)