baiatul unei doamne de 90 de ani poate anula contractul de vanzare cumparare incheiat de aceasta ,doamna avand dovada de la IML ca este in toate facultatile mintale?
este vorba de un apartament 2 cam cf 2 40 mp fara imbunatatiri, zona prel ghencea 35000euro.eu am negociat cu nepotul (50 ani)doamnei,care spune el,are grija de ea ,baiatul doamnei nefiind prezent
Ca sa va inlaturati orice temere chemati-l si pe el in momentul intocmirii actelor, oricum cred ca nu o va lasa pe batrana sa se duca singura acasa cu 35000 euro. Va mai luati si un martori 2, acolo si ... pac, pac ...m-ai inteles ??? ha ha ha ....
eu cred ca baiatul nici nu stie de vanzarea apartamentului, asta e problema,doamna va veni insotita de nepot si sotia acestuia...si nu vreau ca dupa ce va afla sa ne judecam prin tribunale...bine,in cel mai rau caz nu stiu ce s-ar putea intampla,doar sa-i dau apartamentul si sa-mi dea banii inapoi....zic eu ..pac pac..:sticktongue:
Nepotul doamnei nu are calitatea sa negocieze. Daca fiul doamnei nu este de fata puteti sa aveti surpriza sa solicite anularea actului. Oricum fara aviz de la institutl medico-legal si fara acceptul fiului, printr-o declaratie notariala precum ca stie ca mama sa vinde si nu ridica nici o pretentie de nici o natura, va sfatuiesc sa nu procedtai la semnarea actului. Puteti sa faceti o procura prin care mama il mandateaza pe fiu sa va vanda, dar aceasta tot cu certificat medico-legal, si atunci nu mai trebuie declaratie notariala. Nu cumparati decat daca sunteti sigur ca stati de vorba chiar cu fiul doamnei. Solicitati-i certificatul de nastere, Nu trebuie sa se simta lezat.