avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... modificare program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

modificare program vizita minor

sunt mama unui baietel de 2 ani. in martie 2012 s-a stabilit in intstanta programul de vizita pentru minor in favoarea tatalui (el a fost cel care a cerut stabilirea unui program). hotararea a devenit definitiva si irevocabila pe 16 iunie. nici pana astazi tatal nu a venit la vizita.
doresc sa stiu daca pot cere modificarea programului de vizita deoarece eu sunt obligata sa stau acasa cu copilul conform hotararii iar tatal nici nu binevoieste sa anunte ca nu se prezinta la program. consider ca tatal nu are nevoie de un program de 2 weekenduri pe luna pentru a-si vizita baiatul daca pana in prezent nu a reusit sa vina nici macar o data. as vrea sa cer un program de vizita mai restrans. mi se accepta cererea? am castig de cauza?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:39, 8 Septembrie 2012
Mie imi pare simpla situatia in raport de cele expuse.
Daca aveti treaba puteti pleca intrucat nu va veni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Legea 257/2013 norme de aplicare proastasatului proastasatului As dori sa intreb daca aceasta lege, care aduce completari fostei legi 272/2004, are si metodologia de aplicare aparuta. Astfel, in mod discriminatoriu, noua ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru nerespectarea programului de vizita? juliaeva juliaeva Buna seara! Ce masuri pot fi luate daca tatal copilului minor nu respecta programul de vizita si nu vrea sa ia copilul la fiecare al doilea sfarsit de ... (vezi toată discuția)