avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plangere itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plangere itm

Am o rugaminte,unde se poate face o plangere la itm Bucuresti deoarece o firma nu vrea sa dea banii pe munca depusa si cum aflu daca un contract a fost inregistrat un REVISAL.Unde ma pot interesa?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 17 Iulie 2023
Daca nu ati primit raspuns de la ITM sesizati Ministerul Muncii/Inspectia Mncii.
Am primit raspuns de la ITM si nu-mai administratorul judiciar poate sa depuna actele,mentionez din 2017 nu s-au depus declaratile si la stagiu de cotizare figuram -cu 0


Cornel Vasile a scris:

Daca nu ati primit raspuns de la ITM sesizati Ministerul Muncii/Inspectia Mncii.

Se pot depune declaratii rectificative ...
In martie 2021 am dreptul lá pensie anticipata si nu este contractul de munca inchis,se poate?

Cornel Vasile a scris:

Se pot depune declaratii rectificative ...

Contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei anticipate.

Alte discuții în legătură

Modalitati de recuperare salarii Monaserban Monaserban Nu am mai primit salariul de doua luni si jumatate. Care sunt pasii legali pe care trebuie sa-i urmez. Carei autoritati trebuie sa ma adresez. Am vreo sansa ... (vezi toată discuția)
Inregistare revisal chrys90 chrys90 Buna ziua, daca contractul individual de munca nu a fost inregistrat in revisal,mai sunt sanse sa pot recupera banii pt perioada lucrata15 zile? am solicitat ... (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu dupa ccc 2 ani- refuz de primire inapoi de catre angajator amaria2015 amaria2015 Buna ziua, Am urmatoarea problema, pe data de 29 iunie trebuie sa revin la munca deoarece am terminat concediul de crestere al copilului pana la 2 ani. Am ... (vezi toată discuția)