avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de banca in legatura cu un credit de ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de banca in legatura cu un credit de nevoi personale!!!

as dori si eu o lamurire in lagatura cu executarea silita, la ce ma pot astepta sa se intimple daca nu mai pot plati restanta de credit ramas, va multumesc pt raspuns!!!
Cel mai recent răspuns: Event Consult SRL , Consultant credite si finantari 15:49, 17 August 2012
la executare silita pe bunurile mobile si imobile pe care le aveti...este ca orice creanta neonorata.
daca nu am nimic pe numele meu atunci ce pot sa ma execute silit?
daca nu aveti nimic, insa sunteti angajat, banca va poate poprii salariul in proportie de 1/3 din venitul net incasat.
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
CRISTIANA GANEA, Consultant resurse umane
am intalnit un caz similar: nu avea bunuri pe numele sau, nici salariu, iar banca a acceptat sa primeasca doar diferenta ramasa pana la suma acordata imprumut, fara alte comisioane/dobanzi etc. poate aveti noroc si dvs.
ce se intimpla mai departe : se va deschide un proces sau ma trezesc la usa cu musafirii care sa ma execute silit???multumesc celor care mi-au raspuns!!!!

Alte discuții în legătură

Neachitare rate imprumut ungcor ungcor Buna ziua. Sotul meu are contractat un credit dinainte de casatorie, fara ipoteca si fara garanti. In situatia in care a ramas somer si nu mai putem achita ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restante mutex mutex Buna ziua Am si eu o inrebare legata de ceea ce se poate executa. Acum cativa ani am facut 3 credite.1 este pentru un card de cumparaturi, unul pentru nevoi ... (vezi toată discuția)