avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de banca in legatura cu un credit de ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de banca in legatura cu un credit de nevoi personale!!!

as dori si eu o lamurire in lagatura cu executarea silita, la ce ma pot astepta sa se intimple daca nu mai pot plati restanta de credit ramas, va multumesc pt raspuns!!!
Cel mai recent răspuns: Event Consult SRL , Consultant fonduri europene 15:49, 17 August 2012
Daca nu aveti un imobil in proprietate , deci nici usa, nu prea au de ce sa vina.
Nu va avea loc un proces in sensul stiut de dvs, executorul se adreseaza instantei pt a obtine incuviintare pt executarea silita, apoi daca aveti salariu, va pune poprire pe acesta, va blocheaza conturile din banca , daca e cazul.. si cam atat. In timp, daca se staruie in executare si dvs dobanditi ceva in proprietate, vor avea ce executa
puteti incerca o restructurare a creditului si din faza de executare; ce zice prolege2004 poate functiona si in cazul dvs; multe banci accepta sa diminueze substantial creanta daca vad o intentie de reglementare din partea clientului; incercati sa solicitati bancii de ex. o diminuare cu min. 25% a datoriei, in conditiile in care va aratati disponibilitatea sa achitati pe loc 10%, iar restul in max. 12 rate lunare, si o sa-i vedeti mult mai deschisi la discutii; succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitare rate imprumut ungcor ungcor Buna ziua. Sotul meu are contractat un credit dinainte de casatorie, fara ipoteca si fara garanti. In situatia in care a ramas somer si nu mai putem achita ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restante mutex mutex Buna ziua Am si eu o inrebare legata de ceea ce se poate executa. Acum cativa ani am facut 3 credite.1 este pentru un card de cumparaturi, unul pentru nevoi ... (vezi toată discuția)