avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... centrala bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

centrala bloc

Buna ziua,
la scara noastra avem centrala pe scara, pentru toti vecinii,mai putin unul, insa nu face fata pana la noi la ultimul etaj (apa nu este suficient de calda). Pe de alta parte, aceasta centrala, nu poate satisface reglajul de caldura pe apartamente. Interbarea este daca:
- se poate obtine o reducere pentru apa calda care este rece, dar care invarte apometrul de apa calda
- se iau in calcul repartitoarele de caldura, daca ne punem doar noi sau un numar mic de vecini de pe scara.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:51, 15 August 2012
1-Este dificil a face reduceri de cost.
Avand in vedere disconfortul datorat incapacitatii centralei de a incalzi apa la parametri termici normali,poate ar trebui supus discutiei adunarii generale analizarea necesitatii inlocuiri centralei termice,varianta care ar solutiona atat problema apei calde cat si caldura
2-Pentru montarea de repartitoare de cost este necesar acordul a 80% dintre proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cheltuieli incalzire-apa calda bloc social armo armo va rog sa-mi spuneti si mie cum se face repartizarea cheltuielilor aferente caldurii si apei calde intr-un bloc social ?, lege , normativ etc.... va multumesc ... (vezi toată discuția)
Centrala comuna bloc anl ionel.diaconu1979 ionel.diaconu1979 Buna seara Sunt administrator la un bloc ANL din jud ARAD. Avem o nelamurire la modul de calcul a apei calde menajere.Blocul este dotat cu centrala proprie de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate legi doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine : Locuiesc intr-un bloc de 37 de ap., cu centrala proprie alimentata cu gaz, cu contor general pentru apa calda ... (vezi toată discuția)