avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere in avocatura 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere in avocatura 2009

Salut ! Stie cineva concret daca in 2009, admiterea va fi sinteza sau grila? Examenul se va sustine in toamna sau in vara? Va fi la Bucuresti sau in fiecare judet?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: florentza , utilizator 10:54, 16 Ianuarie 2009
Concret se va sti doar cand UNBR-ul va elabora metodologia de organizare a examenului. Pana atunci ...doar zvonuri.
Cum spunea si colega de mai sus (colega de forum) se va sti concret cu aprox. 60 de zile inaintea examenului; pana atunci, m-am apucat si eu de rasfoit cursurile de civil din facultate. Sunt cam vechi - 2000- insa cu un cod civil mai nou sper sa iasa ceva bun. Am aflat si eu (nu mai stiu exact sursa) ca subiectele vor fi unice - aceleasi in fiecare centru de examinare. In concluzie, nimic concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere baroul sibiu 2009? Ramona24 Ramona24 salut imi puteti spune de cate ori pe an se organizeaza concursul pentru admiterea in barou si cam in ce perioade? si daca se cunoaste data cand va fi ... (vezi toată discuția)
Master 2006 dirtchamber dirtchamber Salutare tuturor. Sper ca am nimerit topic-ul potrivit, iar daca nu, sa nu se supere nimeni. Am o intrebare legata de cursurile de master de anul acesta de la ... (vezi toată discuția)
Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic? ContSters126583 ContSters126583 Sustinerea pentru admitere in avocatura aveti idee cum se va desfasura- test grila sau clasic? Am auzit ca sustinere pe centre a fost doar o proba si ca din ... (vezi toată discuția)