avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon frizerie barbati cu stiliste imbracate sumar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon frizerie barbati cu stiliste imbracate sumar

Buna ziua,

dupa trecerea a cativa ani de la momentul aparitiei acestei idei, m-am decis sa incep demersurile pentru infiintarea unei frizerii "putin" iesita din comun.
In speta, as dori sa infiintez un salon de lux doar pentru barbati in care angajatele(frizerite/ stiliste) sa aiba o tinuta compusa doar din costum de baie sau poate chiar topless.
In acest sens, as dori sa stiu daca in afara de pasii firesti: inregistrare SRL, obtinere avize si autorizatii de igiena, s.a.m.d., mai exista alte autoritati/ organisme care trebuie sa isi acorde opinia inainte de inceperea activitatii.
Nu urmaresc sa deschid nici salon de masaj erotic, nici club de noapte, locatii in care in mod evident angajatele au o tinuta vestimentare sumara sau aceasta lipseste cu desavarsire, ci doar sa ofer serviciile de frizerie intr-o maniera diferita.

Multumesc anticipat pentru opinii si sfaturi,

Andrei
Ultima modificare: Joi, 16 August 2012
JUG34, utilizator
Cel mai recent răspuns: JUG34 , utilizator 09:44, 17 August 2012
Am inteles, multumesc. :)
O sa fac inainte tot posibilul ca eventualul ajutor juridic sa fie necesar oricum si oricand decat post-control al autoritatilor in domeniu.
Ideea e din afara? Pare ok pentru o afacere insa ma tem ca barbatii din Romania nu se vor opri la a fi tunsi. Va trebuie si bodyguarzi la frizerie. Parca mai erau spalatorii de masini cu tipe in costum de baie. Oricum, felicitari pentru curajul de a fi diferit, e treaba rara in tara noastra asta, de obicei se iau unii dupa altii precum maimutele.
Costica33 a scris:

Ideea e din afara? Pare ok pentru o afacere insa ma tem ca barbatii din Romania nu se vor opri la a fi tunsi. Va trebuie si bodyguarzi la frizerie. Parca mai erau spalatorii de masini cu tipe in costum de baie. Oricum, felicitari pentru curajul de a fi diferit, e treaba rara in tara noastra asta, de obicei se iau unii dupa altii precum maimutele.

Ideea este de afara, intr-adevar.
E drept, cu toate ca imi doresc contrariul, ma tem ca va fi nevoie de paza permanenta. Am sa ma asigur de asta in cazul in care reusesc sa o pun pe picioare.
Multumesc pentru aprecieri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)
Obligație plată echipament de munca la demisie seby14 seby14 Bună ziua, Ma aflu într-o situație neplăcută în sensul că dintr-un motiv întemeiat am fost nevoit să îmi depun demisia. Functia mea era de ... (vezi toată discuția)
Normativ acordare echipament de lucru Cristinabv Cristinabv Va rog sa-mi spuneti niste acte normative care sa ma ajute sa intocmesc un [b]normativ pentru acordarea echipamentului de lucru [/b]personalului incadrat ca si ... (vezi toată discuția)