avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA

buna ziua ,va rog ajutati-ma,am de preluat un PFA,eu am tinut numai firme,codul caen=4322,ce declaratii depun ,termene pentru depunere,infiintat pe 9.08.2012;
ce contributii trebuiesc platite pt acest cod caen?multumesc
Cel mai recent răspuns: puipuipuiut , utilizator 16:25, 3 Septembrie 2012
Primul termen de depunere va fi in luna septembrie.

Cititi va rog si acest articol pubilcat de Avocatnet.
www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]

[ link extern ] /
multumesc
Cu multa placere:)!

Seara frumoasa!
G,M.
va mai deranjez putin ,depun 070 daca nu am angajat si pana pe ce data ,asta nu am inteles iar d600 ce termen am de la infiintare?multumesc
Declaratia 070 se depune doar de catre platitorii de TVA. Dvs. trebuie sa depuneti declaratia 010 in termen de 30 de zile de la ridicarea actelor de infiintare.

Declaratia 600 se depune in termen de 15 zile de la infiintare.
[ link extern ]

Ultima modificare: Marți, 21 August 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin stirnes stirnes Buna seara.Vreau sa deschid un magazin de haine si am cateva nelamuriri.Daca lucrez in prezent in alta parte pot sa deschid ca PFA sau I.I. la care sa fiu si ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pfi phantomini phantomini Buna seara! Sunt Pfi si in curand trebuie sa suspend activitatea pentru a intra in concediul de ingrinire a copilului. Imi puteti spune va rog ce am de ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa Blacke Blacke Ce declaratii trebuie sa depuna un PFA neplatitor de TVA? (vezi toată discuția)