avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui proces de partaj?

Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda.
Stadiul procesului de partaj: s-au audiat martorii, s-au depus inscrisurile, s-au facut expertize (imobiliara si pe bunuri), s-au facut obiectiuni la rapoartele de expertiza.
Raspunsul la obiectiuni l-am primit prin posta in urma cu 10 zile.
La urmatorul termen care va fi in Sept sigur va ramane in pronuntare. La acest urmatorul termen este bine sa depun concluziile scrise? Se poate daca judecatorul spune ca ramane in pronuntare sa solicit amanarea pronuntarii pt a depune concluziile scrise? Cum se procedeaza?

Multumesc frumos
in conditiile mentionate de dumneavoastra, cauza va fi cu siguranta in stare de judecata, fiind ascultate partile, dupa care instanta de jduecata va ramane in pronuntare.
dupa ce mentionati punctul dumneavoastra de vedere, veti depune concluziile scrise.
puteti totodata solicita instantei de judecata sa amane pronuntarea in vederea depunerii concluziilor scrise, urmand ca dumneavoastra sa le depuneti prin serviciul registratura in termenul stabilit de instanta de judecata. De obicei se amana pronuntarea pentru 7 zile.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai bine sa aveti pregatite notele scrise la termenul cand se judeca cauza, instanta poate sa acorde un termen si sa amane pronuntarea sau nu. Daca instanta nu accepta sa amane pronuntarea si nu aveti notele scrise pregatite sa le depuneti la termen, instanta nu are cum sa tina cont de ele.
Da,este indicat sa aveti pregatite concluziile scrise pt ca daca instanta nu va amana pronuntarea nu le veti mai putea depune.
.
dacă nu ATI solicitat probe din motive neimputabile, cereți suplimentarea probatoriului . încercați . Sa aveți concluziile scrise caci altfel e jale .si asa e jale, dacă n-ați administrat probe

Alte discuții în legătură

Concluzii orale sau scrise?! marius2474 marius2474 Buna seara! Sint [b]pirit[/b] intr-un proces si acum am ajuns la faza apelului. Am constatat ca avocatul meu este superficial. Pe mai departe as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Cursul procesului de iesire din indiviziune VOVA6 VOVA6 Va rog sa-mi spuneti . Dupa audierea martorilor , dupa interogatorii si expertiza tehnica , urmeaza pronuntarea ? Intre pronuntare si cele enumerate mai sus ... (vezi toată discuția)
Amanarea concluziilor scrise - conflicte de munca ELA2000 ELA2000 Buna seara! Intrebare mea este daca pot depune amanarea concluziilor scrise - motivul este gasirea unui alt avocat Multumesc! (vezi toată discuția)