avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui proces de partaj?

Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda.
Stadiul procesului de partaj: s-au audiat martorii, s-au depus inscrisurile, s-au facut expertize (imobiliara si pe bunuri), s-au facut obiectiuni la rapoartele de expertiza.
Raspunsul la obiectiuni l-am primit prin posta in urma cu 10 zile.
La urmatorul termen care va fi in Sept sigur va ramane in pronuntare. La acest urmatorul termen este bine sa depun concluziile scrise? Se poate daca judecatorul spune ca ramane in pronuntare sa solicit amanarea pronuntarii pt a depune concluziile scrise? Cum se procedeaza?

Multumesc frumos
Va multumesc frumos tuturor.
Va doresc numai bine.
Intrun proces civil, legat de o amenda de circulatie, la ultimul termen sa presupunem ca instanta decide sa ramana in pronuntare pt o anumita data. In sensul acesta, pana la urmatorul termen cand instanta ar da pronuntarea, pot depune concluzii scrise? E vorba de un proces in care am cerut judecarea in lipsa.
Puteti sa depuneti nu va împiedica nimeni,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii orale sau scrise?! marius2474 marius2474 Buna seara! Sint [b]pirit[/b] intr-un proces si acum am ajuns la faza apelului. Am constatat ca avocatul meu este superficial. Pe mai departe as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Cursul procesului de iesire din indiviziune VOVA6 VOVA6 Va rog sa-mi spuneti . Dupa audierea martorilor , dupa interogatorii si expertiza tehnica , urmeaza pronuntarea ? Intre pronuntare si cele enumerate mai sus ... (vezi toată discuția)
Amanarea concluziilor scrise - conflicte de munca ELA2000 ELA2000 Buna seara! Intrebare mea este daca pot depune amanarea concluziilor scrise - motivul este gasirea unui alt avocat Multumesc! (vezi toată discuția)