avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CURSUL PROCESULUI DE IESIRE DIN INDIVIZIUNE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CURSUL PROCESULUI DE IESIRE DIN INDIVIZIUNE

Va rog sa-mi spuneti . Dupa audierea martorilor , dupa interogatorii si expertiza tehnica , urmeaza pronuntarea ? Intre pronuntare si cele enumerate mai sus mai este o sedinta de concluzii ? Acestea se fac in scris de catre fiecare parte ? Doresc sa stiu pentru a ma pregati . Multumes .
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:53, 4 Aprilie 2013
dupa administrarea probelor, se pun concluziile pe fond si urmeaza sa ramana dosarul in pronuntare. puteti cere amanarea pronuntarii ca sa depuneti concluzii scrise:)
da am inteles inseamna ca mai sunt 3 infatisari maximum - : martori i, nterogatorii , expertiza si cam gata . asa este ?
Teoretic audierea martorii si luarea interogatoriului se face la un singur termen, insa nu obligatoriu.

De asemenea, cauza poate suferi mai multe amanari ca urmare a neefectuarii expertizei, a formularii obiectiunilor la expertiza Daca aceste obiectiune se admit se va mai acorda cel putin inca un termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursul procesului nalisoru nalisoru Dupa interogarea martorilor si al piritilor - reclamatului si expertiza yehnica ce mai urmeaza ? Se face o incheiere ceva inainte de a ramine in pronuntare? (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare divort cristinaenache cristinaenache Buna ziua, De cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui divort cu minori? La ultimul termen (6 mai - cand am avut si interogatoriul nostru si al ... (vezi toată discuția)
Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui proces de partaj? voinea75 voinea75 Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Stadiul procesului de partaj: s-au audiat martorii, s-au depus inscrisurile, s-au facut expertize (imobiliara si pe ... (vezi toată discuția)