avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Modificare adresã/nume titular marcã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Modificare adresã/nume titular marcã

buna ziua, apelez din nou la cunostintele dvs dc imi permiteti..stiti cumva, atunci cand se schimba numele sau adresa titularului unei marci, OSIM elibereaza vreun certificat sau un document oficial care sa ateste schimbarea? certificatul de inregisatrare cu vechile date mai e valabil? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: monik , utilizator 15:01, 21 August 2012
Buna ziua, OSIM elibereaza o adverinta care sa ateste modificarea de adresa/nume. La reinnoirea marcii va fi emis certificatul cu noile date ale titularului. Certificatul initial este valabil pana la reinnoire, impreuna cu adeverinta respectiva.
Mult succes!
dna ardeleanu, va multumesc mult inca o data:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor , nume firma identic juliss juliss Buna ziua Ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies. Acum un an mi-am infiintat o firma in Romania , functionez de un am de zile in domeniu ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ela73 ela73 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari ... daca puteti sa imi raspundeti. Situatia este reala, dar voi folosi pentru moment, un exemplu similar. Exista la ... (vezi toată discuția)
Numele unui magazin online madalinvineroiu madalinvineroiu Salutare tuturor! Urmează să îmi deschid un magazin online și am o mică nelămurire, dacă de exemplu numele site-ului și al firmei este \"Meresipere ... (vezi toată discuția)