avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acuzatie adusa de fostul sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acuzatie adusa de fostul sot

Buna ziua, eu am divortat in 2009, cu custodie unica a minorului acum in varsta de 7 ani. In noiembrie 2010 fostul sot a castigat un program de vizitare al minorului care nu este inca investit cu formula definitiva si executorie. In tot acest timp el a venit sa vada copilul doar de 2 ori,cate 10 min., cand a decurs totul normal, pe motiv ca mai mult nu poate deoarece lucreaza in italia. Acum cateva zile acesta a deschis un alt proces in care custodia comuna si unde a depus o plangere penala pentru nerespectarea programului de vizitare din partea mea , precum si ca el a venit des sa vada copilul eu nu l-am primit si ca a dus f multe cadouri copilului pe care eu i le arunc si anu ajung l copil.
Va rog sa-mi spuneti cum as putea eu demonstra ca aceste acuzatii nu sunt adevarate?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ecaterinaa , utilizator 00:52, 25 August 2012
Fostul dvs. soţ trebuie să deovedească faptul că acuzaţiile aduse sunt reale. Dacă va reuşi să dovedească cele afirmate, atunci va trebui să vă apăraţi, aducând contraprobe.
Apropos, va rog mult sa-mi explicati si mie cum functioneaza. Cel care deschide actiunea si acuza trebuie sa dovedeasca (in primul rand) veridicitatea celor spuse? Intr-o actiune recenta, fostul m-a acuzat de rea credinta, ca nu respect ordonanta in vigoare. Nu a adus nici un fel de probe (ptr ca nu sunt), a scris doar 2 pagini de text, cat de binevoitor e dansul si cat de rea sunt eu. Mai mult decat atat eu am demonstrat cu mesaje ca ne-am inteles sa ne intalnim si am respectat legea.
Nu cred ca s-a tinut cont de asta, asa ca sentinta a fost in favoarea dansului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara marianapodaru2009 marianapodaru2009 Buna ziua, Putem sa dam in judecata pe fostul socru, care in baza procurii generale are dreptul de a ridica pensia alimentara a minorului ( avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Decizia irevocabila la divort remyy007 remyy007 Daca fosta sotia a obtinut custodia copilului prin decizie definitiva si irevocabila eu ce drepturi mai as avea...Ea aplecat cu copilul din tara fara acordul ... (vezi toată discuția)
Cum este formularea corecta ptr partea de inceput a intamp la act de program vizite nettie nettie Va rog dati-mi un sfat pentru modul de formulare a partii de inceput a intampinarii Trebuie sa fac intampinarea la o act.de stabilire a programului de ... (vezi toată discuția)