avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Vechime în muncã traducãtor/profesor
Discuție deschisă în Traduceri

Vechime în muncã traducãtor/profesor

Buna ziua!Sunt traducator autorizat de ministerul justitiei si profesor de Limba Engleza la prescolari ( gradinita, pentru care sunt platita cu ora de parinti)as dori sa stiu ce ar trebui sa fac pentru a-mi merge mai departe vechimea in munca. In momentul de fata mai am o luna de somaj, pe care l-am luat in continuarea concediului de crestere copil ( inainte fiind profesor de limba enleza la gimnaziu). Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:35, 22 August 2012
Gradinita unde lucrati va poate face contract de munca sau va puteti intoarce la scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)
Obþinerea autorizaþiei de traducãtor pentru cea de-a doua limba strãinã în baza diplomei de bacalaureat MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la autorizatia de traducator. Acum cativa ani am absolvit liceul si pe diploma mea de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului claudiamyh claudiamyh cum se calculeaza banii pt indemnizatia de crestere a copilului daca eu vreau sa mai am uncopil care sa se nasca atunci cand primul va face 2 ani?in calcul ... (vezi toată discuția)