Buna ziua!eu trebuie sa ma intorc in romania peste putin dar am o mare problema!Atit pasaportul cit si buletinul sunt expirate ,ce se intimpla la vama sau ce ar trebui sa fac?:(va multumesc
Veti sta mai mult in vama sa va verifice, asta daca veniti cu masina, cam asta e tot ce se va intampla.
Daca veniti cu avionul, veti avea supriza sa nu va puteti imbarca cu act expirat.
va multumesc pt raspuns!merg cu masina asa ca sunt aproape sigura ca o sa controleze tot pe linga acte , bagaje si actele de la masina!de obicei cind gasesc ceva in neregula se leaga de tot!sa speram ca nu o sa am mari probleme!multumesc inca o data!
S-ar putea sa va coste mai mult venirea in tara fara acte decat un titlu de calatorie. Cunosc unele persoane care la fiecare vama au trebuit sa contribuie cu diverse sume de bani pt. a fi lasate sa treaca avand actele expirate. Sume de ordinul sutelor de euro.
Tot asa se poate sa nu observe nimeni actele expirate. E o loterie in care potiu sa castigi dar poti la fel de bine si sa pierzi.
Pasaport expirat
dolcepussyc
Buna ziua! Ma aflu in Italia impreuna cu fiica si tatal ei de un an de zile. Credeam ca stau doar pt o luna, doar ca m-am razgandit.Acum cand vreau sa plec ... (vezi toată discuția)