Buna seara,
In urma divortului , acum 4 ani, am obtinut custodia baiatului in varsta de 10 ani. Mama lui realiza un venit la o societate comerciala, din care plateste 25% pensie alimentara lunar. De un an de zile mai realizeaza un venit la firma de asigurari a fratelui ei. Ce trebuie sa fac sa deschid un proces de marire a pensiei alimentare , avand in vedere ca nu sta deloc cu copilul, nu are in intretinere alt minor si n-o intereseaza soarta fiului ei?Cum pot afla venitul pe care il realizeaza?
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pt a fi totul legal.Multumesc
Demarati actiune in majorarea pensiei de intretinere si solicitati instantei sa oblige societetea ( societatie) la care activeaza sa comunice veniturile actuale realizate de parata
Multumesc. As mai avea o intrebare. Am fost disponibilizat de la locul de munca conform art 65 din legea 53/2003. Intreprinderea trebuie sa-mi faca actele de somaj sau eu trebuie sa intocmesc dosarul? Mi s-a trimis o adecerinta cu veniturile pe ultimele 12 luni si atat. Nu era in atributia lor sa ma trimita in somaj? Multumesc
Pensie alimentara
pop dinu
sant chemat in instanta pt. suplimentare pensie alimentara, sant PFA in imobiliare din august 2010 si nu am realizat nici un venit iar la 53 de ani nu am sanse ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj
melix94
Buna ziua.
Referitor la indemnizatia de somaj. Eu am lucrat incepand cu 22.04.2014 pana in 04.05.2015, urmand sa fiu disponibilizata conform art. 65, ... (vezi toată discuția)