sant chemat in instanta pt. suplimentare pensie alimentara, sant PFA in imobiliare din august 2010 si nu am realizat nici un venit iar la 53 de ani nu am sanse sa ma angajez, baiatul e student anul unu curs de zii. La prima infatisare judecatoarea m-a intrebat daca doresc avocat sa ma reprezinte iar eu am zis ca nu (nu am posibilitate), procesul s-a amanat pt ca nu erau acte depuse de catre baiat iar eu trebuie sa depun certificatul de nastere al minorului aflat in intretinere. Ce pot sa fac in aceasta situatie, situtia familiara fiind si asa destul de tensionata din lipsa banilor.
faceti dovada veniturilor dvs, mai precis o va cere si judecatoarea de la anaf si dc se va vedea ca nu mai realizati venituri, veti fi obligat la plata a 25% din salariul minim. cat platiti acum? in general cand scad veniturile , cel care plateste poate face cerere diminuare cunatum pensie intretinere, iar daca veniturile cresc , cel care are copilul in incredintare poate cere marire pensie intretinere. e de preferat sa se ajunga la o intelegere amiabila...
Eu am depus la finante fisa 200 cu venitul pe 2010, dansii pot sa-mi elibereze un act cu veniturile realizate?. Daca tot o sa platesc pot sa cer instantei sa cer detalii la facultate despre baiat? As vrea sa stiu pe ce se duc banii pe care va trebui sa ii dau. Eu am primit doar citatia, baiatul neluind legatura cu mine sa-mi spuna ca este student si daca am posibilitate de intretinere, nu am avut sansa sa rezolvam amiabil. Acum platesc 73 RON.
intrucat mai aveti un minor in intretinere si nu aveti venituri, pensia ce se va stabili nu poate fi mai mare de 16.5% din venitul minim pe economie (670lei).
copilul nu e obligat sa va justifice pe ce da banii, sunteti obligat sa-l intretineti si dvs , cat acesta nu obtine venituri din munca pt ca invata la zi si are sub 26 de ani
Pensie alimentara major
Ruv
As dori sa aflu daca e posibil ca dupa ce am implinit 18 ani sa primesc pensie alimentara din partea unui parinte care a renuntat la custodie cu 4 ani in ... (vezi toată discuția)