avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva la contract de inchiriere spatiu intre doua firme
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva la contract de inchiriere spatiu intre doua firme

Cine are obligatia notificarii A.F.P. pentru facturarea cu tva locatorul sau locatarul?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:34, 21 August 2012
locatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate tva si cheltuili utilitati de catre locatar - pfa Ligia Stanescu Ligia Stanescu Buna ziua, O PFA platitoare de TVA, incheie un contract de inchiriere apartament cu o persoana fizica pentru sediu social si totodata locul de desfasurare a ... (vezi toată discuția)
Posibil storno factura? bbn_1982 bbn_1982 Buna seara! Am 2 intrebari: 1) Am emis niste facturi in luna septembrie cu TVA, pe baza unui contract de locatiune. Am inteles ca pentru aceste facturi nu se ... (vezi toată discuția)
Contabilitate versus juridic tatianato tatianato Am un contract cu o institutie de stat care are ca obiect inchirierea unui spatiu comercial.In contract este stipulat doar ca plata chiriei se face pana in ... (vezi toată discuția)