avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl vulcanizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl vulcanizare

Buna seara!
Detin un SRL(sunt asociat unic) care are in statut si intretinerea si repararea autovehiculelor cod CAEN 5021(cod nou 4520),certificatul nu este preschimbat si vreau sa deschid o vulcanizare.SRL este neplatitorTVA si societatea este fara activitate .Am unele nelamuriri si poate ma ajuta cineva cu ceva indrumari
1.Cum fac sa inregistrez societatea ca platitoare de tva?
2.Imi trebuie casa de marcat?
3.codul CAEN 4520 este ce imi trebuie la o vulcanizare?
4.Pot sa angajez un salariat care are calificare de mecanic ?
5.Ce fel de avize,autorizatii imi trebuiesc?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 11:53, 17 Ianuarie 2009
1.Pentru iregistrarea in scopuri de TVA faceti un dosar care trebuie sa cuprinda ultima balanta de verificare precum si balantele aferente lunilor decembrie a fiecarui an.mai trebuie sa completati declaratia 010 si bineinteles certif.de inmatriculare, delegatie si copie de pe buletin.
2.Da, va trebuie casa de marcat pentu ca veti lucra in mod sigur si cu persoane fizice.Trebuie achizitionata de la unitati autorizate(puteti sa faceti si leasing)si trebuie fiscalizata.
3.Consultati Codul activitatilor, este disponibil pe internet.
4.Puteti sa angajati si mai multi salariati, mai ales daca au calificare in domeniul de activitate al societatii
5.Avizele iau de la egistrul comertului in mentul declararii punctului de lucru si am mai inteles dintr-o alta discutie in forum ca mai trebuie o autorizare de la RAR sau ARR(dar de asta nu sunt sigura, poate ne mai interesam)
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize pentru funcionarea firmei iulia_stoia iulia_stoia am obtinut certificatul de inregistrare de la ORC , actul constitutiv, certificatul constatator pentru firma cu ajutorul unui avocat. Si acum ma intreb daca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Mi-am facut firma, ce fac mai departe? Karapok Karapok Ok, titlul suna un pic incitant, dar intrebarea este corecta, am iesit de la Oficiul Registrului Comertului cu cele 4 file care atesta ca am infiintat o firma, ... (vezi toată discuția)