am un vecin care a facut plangere la politie cum ca l-as fi agresat fizic si amenintat cu moartea...mentionez ca organele abilitate au cercetat si au constatat ca nu e nimic adevarat...nu are niciun martor si nici semne sau alte urme...pe langa aceasta plangere a facut si o petitie la comandantul unitatii unde imi desfasor activitatea plangandu-se de aceleasi fapte inexistente...as vrea sa stiu daca pot sa il actionez in instanta pentru denunt calomnios, sau pe parte civila, tinand cont ca mi-a lezat onoarea si demnitatea militara prin acuzatii nefondate si care ar fi pasii pe care ii pot urma...
Depuneţi plângere le poliţie sau parchet pentru infracţiunea de denunţare calomnioasă, şi declaraţi că vă constituiţi parte civilă în vederea obţinerii unor despăgubiri morale.
Daune morale
ioananecula
Sotul meu a fost acuzat de IJJ Dimbovita si inaintata plingere prealabila la parchet, pentru :fals in declaratii: invocind ca nu a spus adevarul ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Calomnie
danny1307
Buna ziua!
Am si o intrebare!
In vara anului trecut mi s-a depus o plangere impotriva mea si altor 4 persoane pt braconaj!
In urma cu 6 zile mi s-a ... (vezi toată discuția)