avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... evaziune fiscala ;legea 87/1994 ,legea 241/2005 art. 6
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

evaziune fiscala ;legea 87/1994 ,legea 241/2005 art. 6

Buna ziua , am avut o firma care a intrat in insolventa in anul 2010 si sa finalizat cu faliment . Nu mai am nimic am fost executata la 0 de banca ce am avuto pe firma si cu leasinguri . Am ajuns sa am niste datorii la ANAF din cauza evidentei contabile eronate ,acum suma cu penalitati si dobinzi e imensa iar incepind cu 2010 nu mai am nici un venit pe familie .Am dat contabilul in judecata *avea contract de munca *pentru eroarea facuta si Instanta spune ca nu a avut suficiente dovezi sa o incrimineze chiar daca am dovedit ca si actele pe anul 2007 mi-au fost sustrase de el si nu pot reface evidenta contabila . Sunt dispusa sa refac toata evidenta firmei de la inceput o perioada de 6 ani dar nu stiu cum sa procedez cu anul care îmi lipseste ,nu am actele originale mi lea luat pe toate din birou si dus a fost .Cum sa procedez sa pot scapa de aceasta problema ca nu dispun de bani sa ma lupt cu ANAFul . Am 2 copii mici si nu am venituri.am termen pe 24 . 10 .2012
Cel mai recent răspuns: vstefania93 , utilizator 20:36, 27 August 2012
daca nu aveti venituri atunci nu aveti nimic de pierdut. chiar daca fiscul va cistiga dosarul, nu va avea ce sa va execute silit.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii la stat sileanu75 sileanu75 Buna, Am un SRL si din motive financiare am dat faliment in anul 2009 dupa care datorita faptului ca am ramas cu datorii la stat acestea au inceput sa ... (vezi toată discuția)
Scos din registrul de platitor tva Kolea41 Kolea41 Buna dimineata,, rog monografie contabila la urmatoarea situatie.:la o firma preluata -care a avut activitatea suspendata -fara situatie clara a evidentei. ,si ... (vezi toată discuția)