avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Factura neplatita ORIFLAME
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Factura neplatita ORIFLAME

Buna ziua! Pana pe data de 12-06-2012 trebuia platita o factura de 189 lei la o firma de cosmetice. au trecut 3 luni si nu am platit . peste o luna am banii se poate intampla ceva daca trece mai mult de 4 luni?X-(
Cel mai recent răspuns: Rkp09 , utilizator 17:56, 23 August 2012
Vedeti daca se precizeaza in contract penalitati de intarziere.
Este o intelegere intre 2 parti - verificati ce clauze aveti in contract - penalitati de intarziere, intreruperea altor livrari de cosmetice, pastrarea garantiei (daca ati depus asa ceva de la inceput), etc.
Eu va sfatuiesc sa le dati un mail sau telefon care sa ii anunte ca veti plati la data de xxx (cand aveti banii) si ca va cereti scuze dar sunteti intr-o situatie care v-a determinat sa nu aveti posibilitatea platii. Este onest si arata bunavointa din parte dvs, lucru care ar putea sa-i determine sa va inteleaga si sa accepte situatia.
Multumesc frumos pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarzieri salariale Cezar Mihai Cezar Mihai Buna ziua! Sunt angajat la o tipografie ca masinist si am contract individual de munca. De cateva luni angajatorul continua sa intarzie cu plata salariilor ( ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez daca am fost dat in judecata pt restante la intretinere? enedaniel1 enedaniel1 Ce trebuie sa fac daca am fost dat in judecata de asociatia de locatari?sa fac intampinare? Am vreo sansa sa scap macar de cheltuielile de judecata ,de ... (vezi toată discuția)
Datorie catre furnizor servicii telefonie mobila gabi2204 gabi2204 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o opinie pe urmatoarea speta: - contract de abonament incheiat cu un furnizor de telefonie mobila in 20.12.2008 - 3 facturi ... (vezi toată discuția)