avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma suspendata

Ce se poate intampla cu o firma care a terminat perioada de suspendare, actionarul unic a decedat si copiii nu au bani sa indeplineasca procedura de succesiune.In ce conditii poate acesta sa fie radiata, fara a mai acj7hita costurile de activare, mostenire, radiere.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 13:45, 23 August 2012
Doar daca vor deveni incidente unul din cazurile de radiere din oficiu, prevazute de Legea societatilor comerciale, va putea opera radierea din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul admin. "accepta" facturi in numele unei societati deja radiate ContSters137516 ContSters137516 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste opinii vizavi de o problema pe care eu nu am mai intalnit-o in practica mea (ce-i drept cam scurta). Am o somatie de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma suspendata din oficiu de onrc? sinbad sinbad buna ziua am o firma actualmente suspendata si care figureaza cu stoc de marfa. declaratiile fiscale au fost depuse la zi. ce se intampla daca decid ca nu ... (vezi toată discuția)
Lichidare sa claudiatk claudiatk O societate comerciala pe actiuni care are hotararea judecatoareasca de lichidare si a numit de ceva timp lichidatorul dar nu a mai continuat procedura ce ... (vezi toată discuția)